d r e a m -

HOME ABOUT ONE TWO FOLLOW DBOARD




© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Giler Tak Habis-ii

Assalamualaikum !

Asyik buat tutorial je, jum kita dgr luh cerita Hana yg malas bercerita ni ! Setahu korng, Hana ni mls gile an nk post ttg cerita Hana ? Hahaa.. Ada la sbb Hana bercerita ni.. dah ni private sebenarnya, tpi mls nk tulis at diary, hana taip je la kat blog hana yg cntik dah hana edit, sia2 je hana edit tpi just nk buat tutorial je,, perghh dahhh , back to the TITLE :D

tadi kat sekolah, ada la sikit cermah ttg teknik2 mnjwb matematik, english. Tpi cikgu skool tu la yg ajar, bkn ade rombongan satu bass, brp guru rombongan kena jemput? Pergh, hbis msuk book of records. Satu rombongan nk ajar thn 5 tu je ? Fulamak, tercekik lidah la kata akuu.. kne dgr ceramah pnjg berjela2 xhenti2 ? Eh2 jgn mmpi la, aku tampo kang -,- kitorng kna suruh bwa buku matematik.. n buku tulis hihi.. pstu kitorng bising TNPA sbb , muahahahaha, kuat berckp ni padahal mnade cerita menarik pun yg dorng nk citekan tuuu ~ penting sgt ke smpai masuk pejabat ? Eheh, belajar dulu.. mimpi je ye? Opps, pnjg dah aku taip ni haahahahaa...

Tajuk ni lngsung xde kena mengena ngn cerita ni, tapi tadi mmg lawak gile xhbis2 kott ! Nak je aku tampo sorg2 -,- Lawak kebendenye. Wey, adik aku buat lwk lgi gile dri korng ah , hahaha xhbis2 muehehehe.. tadi sorng ni kna mrh , tibe2 dia jatuh ! HAHAHA, lwk x, lwk x ? WOI xbaik gelakkan org :D (korng dh gelak tadi HAHAHAHAHAHAHAHAHA) k tahu xlwk , mcm la korng tu lwk (sendiri buat lwk , sorng pun xkan gelak , kata org leh lak, *tampa diri sendiri) k sakit -,-


AAAAAAAAAHHH, AKU TAHU AKU XPNDAI BERCERITA! BUAT KARANGAN BERJELA2 TAHU LA AKU -,- haha..

k xde faedah aku buat post ni kehkehkeh :3 jgn jadi mcm aku sudah ;DD

P/s : cerita budak jatuh tu tipu. tapi aku dah gile,,, jgn ikut perangai Hana yer..
©