d r e a m -

HOME ABOUT ONE TWO FOLLOW DBOARD




© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Close Tab Automatic When Click

Assalamualaikum , mian sgt-ii sbb tak update blog . Aku hiatus mase tu , tapi tak bagitaau *busy sgt ler tuu* tapi fb boleh on pulak -,- even aku hiatus sekalipun , aku tetap akan buat request org . Ni request 5 days ago , bgi aku lama sbb sian dia kena tunggu lama , dah la tuan blog ni hiatus lol . Dah dah , jom tgk dia request ape .


Anissah rupenye . Korang tau tak ape yg dia cakap ? Mean , boleh pndg balik title post nih , malas nak type . Semua pengguna blogger termasuk denim template dan classic template , mean semua lah boleh . Masih tak tahu ape tu ? Tgk example bwh ni .


ok itu lah ape yg aku nak ajarkan . Nak try ? Jom .

1. Blogskin : Paste kat sidebar .
2. Denim : Layout > Add a gadget > HTML/JavaScript

Copy dan pastekan . 

<center> Hate my blog ? Click <a href="javascript:window.close();">Here</a> </center>
merah : ayat yg korang nak . 
orange : ayat close tu . 




Labels: , ,

©