d r e a m -

HOME ABOUT ONE TWO FOLLOW DBOARD




© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Don't Be A Copycats

Assalamualaikum ~~ 

Harini , mmg ramai yg betul-ii nak jadi copycats an ? Hey , annoying gile . Nasib my blog tak jadi mangsa kot . I knew it , pasti korang dengki kan dengan bloggers yang ramai followers tu an ? Ok , Hana pun jeles jugak . Dorang ramai followers , kita je tak . 1 follower je , tapi kita jangan la nak give up like that . Give up dengan cara yang lebih baik daripada mendengus sebab tak ramai followers . Bagi Hanakan , 1 follower lagi bagus daripada beribu followers because ? Sebab jika kita kongsi diary kita like : my blabla , and etc . Sorang je dpt membaca , tapi kalau tutorial about blog and editing , memang kita nak ramai kan ? So korang promote lah blog tutobies korang , guna website like facebook , twitter and etc .

Kalau nak give up , give up dengan cara lebih baik iaitu give up selepas dapat apa yang korang nak , tak payah sia-ii give up camtu je . Korang tengok tips-ii or cantikkan blog korang dalam blog Kak Lyssa , Kak Atiqah , Kak Atin or etc . Dorang pemblogger yang banyak tipss-ii or tutobies .

Dah dah , toksah nak give up . Ingat jangan nak copy then taknak credits , namanya pencuri juga tau .
Wsalam .
©