d r e a m -

HOME ABOUT ONE TWO FOLLOW DBOARD




© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Busy ke tak ni ? hmm

Assalamualaikum , alhamdulillah :DD Followers makin ramai , terima kasih kat segmen yg akak leya buat ni :) Thanks very much sebab akak leya buat segmen tu , harap-ii followers makin meningkat. Aku sebenarnya tgh busy , semalam baru balik dari Kelantan kira-ii pukul 8 gitu la , so 2 hari kat Kelantan , patutnya 3 days tapi disebabkan hari ni exam terpaksa cancel hari ahad -,- aku duk teganu , hari ahad skool xDD

Best jugak laa kat Kelantann tu , bilik dpt yg apartment untuk sewa punye , sbb semua family room dah full . Bilik cantik x ? Bleh la :v Shopping pun takkk , mak je dpt shopping xD Aku dtg kelantan pun bukan takdak sebab , ada la . Sebab hari sabtu ada majlis perkahwinan sedara belah ayah . Hmm

Makin lama aku makin busyyy , minggu dpn pergi Kuantan , ada family day kat Gambang petronas buat xDD Mak kerja eksekutif kat petronas , lepas tu busy sbb tu la ni la , so tak dpt update blog nii I know takde sape nak jenguk blog ni , sbb simple sgt.. Tapi takpe la , aku nak tuka blogskin ni.. Ok baii :3 xDD
©