d r e a m -

HOME ABOUT ONE TWO FOLLOW DBOARD




© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
I'm back

Assalamualaikum and annyeonghaseyo. Gaiz , I'm back ! Setelah berbulan liya tak on , alhamdulillah hari ni dpt on . Ada sebab tak knp liya tak on ? Sebab busy and malaihh xD Biasa la tu , and yg busy tu .. liya ada dkt hospital. Ayah liya warded :3 masuk 5 hari kot . Skang dah smpai rumah , edit blog dulu baru publickan blog rofl

And liya dpt nombor 4 dalam kelas <3 ok la tu dripada dpt no. tercorot. But still rasa best ! Waktu sekolah al-amin dulu , mmg susah nak dpt no. 1 . Main je la kerja liya lol , tu dulu , skang 3 kali berturut-turut dpt no. 1 ! tapi kat sabah xD

Ok la tu je la , thanks bcs visit my blog and read this post.
©